Film i TV

DETALJAN RASPORED VEČERAŠNJIH NASTUPA – Produkcija najavila NEVIĐENI SPEKTAKL na Zadrugoviziji

Većina zadrugara je dugo čekala svojih pet minuta na sceni.

Nakon više od 4 mjeseca veliki spektakl se vraća na velika vrata!

Veliki šef je obradovao i zadrugare i milionski auditorijum kada je donio odluku da se još jedna “Zadrugovizija” održi večeras u velelepnom studiju u Šimanovcima, piše Srbija danas.

Većina zadrugara je dugo čekala svojih pet minuta na sceni, kako bi pokazala svoje talente i pred milionima se ispromovisala u najboljem svijetlu. To će im večeras i biti omogućeno.

Međutim, ova ”Zadrugovizija” se po mnogo čemu razlikuje od prethodnih. Parove koji nastupaju su upravo birali gledaoci i izabrali najinteresantnije spojeve koji će milione gledalaca zabavljati do ranih jutarnjih časova.

U proljećnoj “Zadrugoviziji”, gledaoce očekuje pravi šou. Veliki hitovi u izvedbi vaših omiljenih zadrugara, koreografije, kostimi, laseri, specijalni evekti i više nego aktuelni žiri, učinit će da se noć koja je pred nama dugo pamti.

Evo ko će večeras nastupati, po odluci gledalaca:

1. Zola i Miljana

2. Mina i Mensur

3. Dejan i Aleks

4. Dalila i Car

5. Mateja i Anđela

6. Karić i Lepi Mića

7. Mima i Gruja

8. Matora i MC Aleks

9. Dino i Marijana

10. Marko Đedović, Sandra i Milica

11. Martina i Ša

12. Miki i Sanja

13. Sale Luks i Nevena

14. Bebica i Irma

15. Fran i Sandi.

16. Ana Jovanović i Anđelo

17. Marko i Viki.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh