Film i TV

PUKLA BRUKA / Otkrivena cijena: Evo koliko je Ružica Veljković uzimala novca za dva sata druženja sa klijentima!

Bivša modelsica i pobjednica rijalitija “Parovi” Ružica Veljković našla se u centru skandala poslije hapšenja menadžera Duška Banjca, koji je optužen da je podvodio djevojke.

Ružica Veljković - Screenshot

Kurir je došao u posjed kataloga kuma Katarine Kaje Ostojić, koji smo juče objavili, i u njemu se nalaze fotografije nekadašnje učesnice rijalitija, a njena cijena se navodno kreće do 500 eura za dva sata s.ksa.

Jedna od djevojaka koje su uhapšene u akciji protiv organizovanja pros..tucije, M. H., potvrdila je da se bavi najstarijim zanatom i detaljno opisala s kojim koleginicama je org.jala u Makedoniji, kao i koliko je koja zaradila. Ona je, navodno, tvrdila da je u taj posao krenula sa Ružicom, koja se poslije pobjede u “Parovima” 2016. povukla iz javnosti.

Naša redakcija došla je u posjed kataloga optuženog Banjca u kome se nalaze brojne poznate dame – voditeljke, starlete, pjevačice, a koji smo juče objavili. Između ostalih, u njemu su i Veljkovićkine fotografije. Kako saznajemo od izvora bliskog uhapšenom menadžeru, Ružica je bila veoma tražena zbog toga što je popularna i poznata javnosti, ali je bila dosta povoljnija u odnosu na neke djevojke, piše Kurir.

– Skuplje su uglavnom bile djevojke sa velikim silikonima, izoperisane, sa napumpanim usnama, a Ružica je bila prirodnija u odnosu na njih. Zbog toga je niža cijena bila za nju, navodno je uzimala za dva sata 500 eura. Ni to nije mala suma, ali postoje i radnice koje su uzimale mnogo više. Ipak, to ne znači da ona nije imala posla. Bila je jako tražena jer neki klijenti vole da imaju s.ks sa popularnim, ali diskretnim djevojkama, koje se ne pojavljuju u javnosti pretjerano, baš kakva je Ružica – kaže naš izvor.

On dodaje da je pobjednica “Parova” navodno bila omiljena i kad je grupni s.ks u pitanju.

– Najčešće su je zvali za org.je. M.kro pošalje nekoliko djevojaka različitih profila i izgleda, a Ružica je tu bila jedna od omiljenih. Cijena je tada ista, ali obično su dobijale bakšiš, čašćavali su ih dosta – kaže izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh