Film i TV

DALILA I ALEKS SE SRELE U GARDEROBERU: Pogledajte šta se desilo, ŠOK – ISPUNILA DEJANOVU NAREDBU

Totalno hladno!

Dalila Dragojević - Screenshot

U toku je žurka na velepnom imanju u Šimanovcima, a DJ Neba zadužen je za atmosferu u Kazinu. Zadrugari su nikad veseliji, a Dalila Dragojević odlučila je da ode da se okupa, jer joj je dosta đuskanja i uživanja u muzici.

Tom prilikom otišla je do garderobera, kako bi uzela sve potrebne stvari za pred spavanje.

Nakon nekoliko trenutaka, ušla je i Aleks Nikolić, koja je uzela samo šta joj treba i nije ni pogledala u nju, već je odmah izašla. Da li je ovo još jedna Dejanova “naredba” ili je nešto drugo u pitanju, ostaje nam da saznamo, piše Novi.

Snimak pogledajte ovdje.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh