Film i TV

“BEZ MENE SI NIKO” – Dejan UCIJENIO, pa RAZOTKRIO Aleks – Nikolićeva OČAJNA: “Doveo si me u stanje LUDILA”

Nakon što je Dejan Dragojević napustio kazino, Aleksandra Nikolić krenula je za njim, pa su ponovo počeli da se svađaju u pušionici.

Dejan i Aleks - Screenshot

– Sad se smeješ, a malo prije si histerisala. Ti kažeš da se ja tebi igram sa glavom? Ja ništa nisam uradio, zagrlio sam te, kažeš da te ostavim, ja odem, a ti mi kažeš što si otišao – govorio je Dejan, piše Srbija danas.

– Lijepo sam se sredila, uništio si mi noć. Ovu kombinaciju sam mogla da sačuvam za neki drugi dan. Opet si ti jadan mali Deki, ali ja se kontrolišem i nećeš dobiti to – pričaka je ona.

– Ja sam pored tebe prolupao – istakao je Dejan.

– Ja kad sam ušla ti si bio razlupan, ja sam tebi pomogla da to ne budeš. Ti si mene doveo u stanje ludila, a ja se kontrolišem, jer znam šta ti hoćeš – nastavila je Aleks.

– Šta onda radiš sa mnom? Pokušat ću da budem glup i da ne razumijem šta govoriš. Ja te pitam da li imaš potrebu da se svađaš sa mnom, ako imaš sješćemo za sto i svađat ćemo se. Lijepo se svađamo dva sata, pa normalan dan i normalna noć. Meni nije problem da se nadmudrujemo. Mala si, slatka i razmažena – rekao je Dragojević.

– Ti si bezobrazan koliko si težak. Kako sam ja funkcionisala 24 godine bez tebe? Bezobrazan si i kvaran si – dodala je Nikolićeva.

– Opet sad – rekao je Dejan.

– Ajde, pričamo. Je l’ ti nisi kvaran? – pitala je ona.

– Ti bez mene ne bi znala dva dana – rekao je Dejan.

– Molim? Bilo bi mi teško, ali bih se snašla. Ja sam ovdje duže od tebe. Je l’ si išao ti na neke terapije za manipulaciju? Odgovori mi iskreno, ništa nije isklučeno. Svai put je kako tebi odgovara. Ustajemo kad ti želiš, jedemo kad ti želiš, pijemo šta ti želiš, raskinemo kad ti želiš, pomiremo se kad ti želiš. Šta je to nego manipulacija? Ne daj Bože da kažem kako ja želim, to je kraj – odbrusila je ona.

– Ja te neću buditi, niti ću praviti. Napravi plan kako ćeš da provodiš dan, imaš hranu znaš gdje šta stoji. Ješćeš kad ti se jede, znaš gdje šta stoji. Budi se, jedi, ne ostavljam te. Ja kad pođem da spavam, ako si zaspala, zaspala si – poručio je Dejan.

– Ako bude da radim šta želi, manipulacijom ćeš me dovesti da ti priđem. Prihvatit ću tvoj način života, a ne ti moj – ludjela je ona.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh