Film i TV

ČETIRI ČLANA PRODUKCIJE PRIJAVLJENA POLICIJI! Mihić je ISPRED, DRHTI – ZAHTJEVAM RAZGOVOR SA MITROVIĆEM!

Riješio da se pobuni.

Zadruga - srbijadanas

Zadrugar Stefan Mihić juče je diskvalifikovan iz “Zadruge 5”. Rijaliti igrač je prvo ušao u sukob sa Miljanom Kulić i njenim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom, a potom se sukobio i sa obezbjeđenjem.

Kako se vidjelo na snimcima, članovi obezbjeđenja su ga nasilno gurnuli i Stefan je pao niz stepenice, nakon čega je pobjegao kroz ekonomsko dvorište, a onda je stiglo zvanično pismo produkcije u kome piše da je izbačen i da mora da plati kaznu u iznosu od 50.000 evra.

Stefan je trenutno ispred bolnice, odakle se oglasio i otkrio da mu je povrijeđena ruka i da ne može da pomjera lakat, kao i to da su mu momci iz obezbjeđenja oštetili bubnu opnu.

– Nalazim se u bolnici u Zemun, pretrpio sam teške povrede od strane obezbjeđenja. Niste sve vidjeli, bačen sam bio na pod, imam ugruvan lakat, odranu ruku, ne mogu da pomjeram lakat. Imam i oštećenje bubne opne. Morao sam da presječem i odem iz “Zadruge”. Probio sam ogradu u ekonomskom dvorištu, sačekalo me je obezbjeđenje. Ima izvještaj u policiji, prijavio sam njih četvoricu. Napadnut sam fizički, udaren sam bio nekoliko puta. Jedan od njih je bio sa metalnom šipkom – otkrio je detalje diskvalifikovani zadrugar.

Ipak, produkciju “Zadruge” ne krivi za ovo što se desilo. Stefan ističe da oni nisu krivi, ali da želi da priča sa čelnim ljudima.

Stefan Mihić – Screenshot

– Produkcija nije ništa kriva, oni ne znaju šta se desilo. Želim da narod vidi sve, drhtim sav, hoću da pričam sa njima. Pomozite mi da pravda bude iznesena – zamolio je Mihić narod i potražio pomoć.

Da li će mu Željko Mitrović izaći u susret i porazgovarati sa njim, ostaje da vidimo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh