Film i TV

OGLASIO SE STEFAN MIHIĆ NAKON DISKVALIFIKACIJE: Ovo je prava istina, NALAZIM SE U BOLNICI

Stefan Mihić snimio je video nakon što je juče diskvalifikovan iz “Zadruge” zbog agresivnog ponašanja.

Stefan Mihić - screenshot

– Evo, da vam kažem šta se desilo, nalazim se ispred bolnice u Zemunu, vidjeli ste šta se desilo, bio sam bačen na pod. Gurali su me radnici obezbjeđenja, imam ugruvan lakat, odranu ruku, ne mogu da pomjeram lakat, imam oštećenje bubne opne, nasrnulo je obezbjeđenje na mene, nisam se branio! – kazao je Stefan Mihić na početku u videu na Instagramu, piše Novi.

Nisam htio da idem u zatvor. Morao sam da presječem, da odem iz “Zadruge”! Kada sam izašao, prijavio sam u policiji sve, udaren sam bio dva, tri puta. Ovo je katastrofa, samo želim da narod sve vidi. Znam da produkcija nije kriva, ne znaju šta se desilo. Želim da pričam sa produkcijom, ja nisam kriv ništa, nije prikazan snimak kako su me bacali – dodao je Mihić.

– Evo, vidite gdje se nalazim, hitna pomoć, drhtim sav, želim da uslijedi pravda – zaključio je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @asocijalni.smrad


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh