Film i TV

Oglasio se Stefan Mihić prvi put nakon diskvalifikacije: Zadrugar se potukao sa obezbjeđenjem, a sada poručio samo jedno!

Stefan Mihić diskvalifikovan je iz Zadruge 5 jer je nasrnuo na obezbjeđenje, a sada se prvi put oglasio.

Naime, Mihić je se na svom Instagram profilu obratio svojim pratiocima uz poruku:

“Prva istina će biti objavljena uskoro”, napisao je kratko Mihić.

Podsjetimo, prije sukoba sa članovima obezbjeđenja, Mihić je ušao u sukob sa Nenadom Macanovićem Bebicom sa kojim je razmijenio gnusne uvrede, a zadrugar mu je zaprijetio šamarima, nakon čega je obezbjeđenje intervenisalo, a Mihić učinio nedopustivo, a to je da se suprotstavio njima i fizički se obračunavao.

– Dragi zadrugari, ovim Vas obavještavamo da je Stefan Mihić diskvalifikovan, snosiće kaznu u iznosu od 50.000 eura zbog udaranja obezbjeđenja, a takođe vas obavještavamo da je prodavnica upravo otvorena i da će u nju moći da idu samo muškarci. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh