Film i TV

“IMA SAMO JEDAN CILJ, DA POSTANE …” – Dalila je ovo krila od svih, procuri detalji tajnog plana zadrugarke

U novom izdanju emisije ”Pitam za druga” na RED televiziji Ana Radulović i Sanja Stanković ugostile su nekadašnju rijaliti učesnicu ”Farme 3”, spisateljicu Jasminu Anu.

Dalila Dragojević - screenshot

Ona je ovom prilikom komentarisala sve aktuelnosti iz nikad turbulentnije ”Zadruge 5”, pa analizirala učešće intrigantne Dalila Dragojević.

– Ona je prošla stvarno psihičke lomove, ulazak njen sa prekrivenim okom, zaljubila se, smršala, hrabra je, udara glavom o zid i obilježila je definitivnp ovu Zadrugu. Njoj nije lako, ali ima cilj u svojoj glavi da postane voditeljka. Mislim da želi da promijeni živit, da se preseli u Beograd, i da je njoj u glavi uvijek bilo po svaku cijenu da postane poznata. Vidjet ćemo kakva će je karma sačekati – priča spisateljica.

– Mislim da bi bilo katastrofa da ona bude pobjednica ”Zadruge 5”. Jedna negativna osoba da bude pobjednik, to je loše. Ne mogu da kažem da je podržavam, ali i ne. Ona nije moj favorit, mislim da je negativna, ali ima dosta veliku snagu u sebi. Svaka čast na nekim podizanjima poslije pada. Ako bih ja birala, to bi bio Stefan Karić. Toliko je sladak, prijatan i pametan. Drži do svoje riječi, umije da kaže pravu stvar. Što ga više gledam, simpatičniji mi je. Takođe Zola, ima poseban bosanski šarm i duhovit je – dodaje Jasmina Ana.

– Đedović je politički analitičar, tj. krizni štab. On je potreban, poseban je lik. U pravu je što se tiče Dejana. Dejan je izdao tu cijelu garnituru, to se ne oprašta, bili su tu kad mu je bilo teško. Šta god da je Sandra bila, nije prešla tu liniju, nije pokazala da se zaljubila, bar ja tako vidim – zaključila je Jasmina Ana, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh