Film i TV

UDARA ZOLU ŠTAKOM U GLAVU – obezbjeđenje ODVOZI MILJANU! Drama na imanju – DISKVALIFIKACIJA zbog nasilja?!

Užasne scene

U Beloj kući “Zadruge” je upravo izbio skandal, za vreme podele budžeta.

Stefan Mihić i Nenad Macanović Bebica su ušli u žestok klinč, nakon čega je planula i Miljana Kulić.Mihić je napadao Bebicu i Miljanu da su narkomani zavisni od droge, na šta je ona uzela štaku i krenula ka njemu.

Obezbeđenje je hitno odvezlo u kolicima na drugu stranu. Tu se našao i Lazar Čolić Zola, Miljanin bivši dečko, koji je takođe zadobio udarac. Da ti lupim šamarčinu, to mi je najmanji problem. Zato što mi oca i majku dirate, dobićeš šamar, veruj mi – govorio joj je Stefan Mihić.

– Hajde u zatvor, rošavi. Ološu jedan. Mene bude iz dubokog sna zbog Bebice i tebe. Produkcijo, vodite ga – govorila je Kulićeva iz sveg glasa, a zatim se obratila bivšem:

– Ti na mesto – dobacila je Miljana Zoli koji se umešao u priču, a zatim ga udarila štakom.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh