Film i TV

“… DA NEMA VEĆE BUDALE OD DEJANA!” – Miki Đuričić se JAVNO PODSMIJAVAO zadrugarima: “BLAM ME JE…!”

“Ja mislim da je prevarant težak!”

Dejan Dragojević - Screenshot

Ana Spasojević i Miki Đuričić su ispred rehabilitaciju uz cigaretu započeli razgovor o svojim cimerima, a onda se dotakli Nenada Macanovića Bebica o kom bruji cijeli region, piše Srbija danas.

Miki je mislio da je Dejan Dragojević najveća budala, kako je rekao, ali da se prevario, te da su mnogi ispali budale, poput Nenada Aleksića Ša i Nenada Macanovića.

– Šta je ovo Miki, hoćeš da mi kažeš? – pitala ga je Ana.

– Mislio sam da nema veće budale od Dejana, ali uđe Ša i opra ga. A sada uđe Bebici, još veća budala i nema više objašnjenja. Možda je zaljubljen, ali teško – rekao je Miki.

– Ja mislim da je prevarant težak – rekla je Ana.

– Ne, njega je Miljana nagovorila, blam me je da komentarišem to – pričao je Miki, piše Srbija danas.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh