Film i TV

ŽELJKO MITROVIĆ LIČNO BIO KOD JANJUŠA I DAO MU OGROMAN NOVAC: “Uopšte nije jeftin” – Potpisali i PAPIR

Željko je na svom Instagramu objavio onomad, da je lično posjetio i dogovorio učešće u rijalitiju Zadruga 3 sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Marko Janjušević Janjuš pobjegao je nedavno iz rijaltija Zadruga i time zaradio diskvalifikaciju, koja po ugovoru podrazumijeva potraživanje Pinka u iznosu od 50.000 evra, piše Srbija danas.

Razlog Janjuševe diskvalifikacije, odnosno bjekstva, nije baš najjasniji, a ako se prisjetimo, on je važio za jakog igrača, pa je Željko Mitrović pred Zadrugu 3 lično otišao da potpiše ugovor sa njim.

Željko je na svom Instagramu objavio onomad, da je lično posjetio i dogovorio učešće u rijalitiju Zadruga 3 sa Markom Janjuševićem Janjušem.

– Potpisah ugovor sa Janjušem za Zadrugu 3 i dvometraš uopšte nije jeftin, ja jutros zato poranih da vidim koje sam to vještine platio toliko – poručio je tada Željko Mitrović putem svog profila na Instagramu, a odmah je uslijedio i odgovor budućeg učesnika ”Zadruge 3” da će dobiti i premije ukoliko pogodi neku “trojku”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh