Film i TV

ISPLIVALI DETALJI UGOVORA UČESNIKA ZADRUGE? Dalila i Dejan izmjenili BITNU STAVKU, Car nije uspio da se izbori za bolje USLOVE? (VIDEO)

Učesnici “Zadruge 5” Filip Car i Dalila Dragojević često u svađama otkrivaju stvari koje zbog potpisanog ugovora ne bi smeli!

Na Instagramu se pojavio video-klip koji nagoveštava da su Dalila i Dejan uspeli da promene ugovor sa produkcijom dok je Carev honorar, navodno, ostao isti.

Naime na klipu se vidi kako Dalila i car razgovaraju u krevetu.

– Ispada da ti nisi dovoljno naplatio ovo što ti se dešava – rekla je Dalila.

– Ovo što mi se dešava? – upitao je Car.

– Šta sam ti ja rekao pored bazena? – pitao je Car.

– Ne mogu ja da pričam sa tobom – kazala je Dalila, prenosi informer.

– Ti sa mnom ne možeš da pričaš? Ti meni kažeš da nisam dovoljno naplatio? Pa ja naplaćujem od prvog dana Zadruge. Potpisujem ugovor, koliko, šta, kamo. Vi možda u hodu naplaćujete više, ali ja ne. Ne znam kako se tako naplaćuje – bio je šokiran Car i sugerisao da su Dalila i Dejan izgleda vremenom povećali svoje honorare zbog dešavanja u “Zadruzi”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh