Film i TV

“CAR UDARA DEJANA NA KVARNO I DOBIJA DISKVALIFIKACIJU” – Stravičan KRAJ ljubavnih afera u ZADRUZI u njegovoj režiji

Ovo je sve iznenadilo.

Dalila,Aleks , Car i Dejan

Povodom aktuelnih dešavanja u rijaltiju Zadruga i ljubavnom četvorouglu na relaciji Dalila Dragojević – Dejan Dragojević – Filip Car – Maja Marinković, tada se oglasio i bivši zadrugar Kristijan Golubović, piše Srbija danas.

Kristijan je u četvrtoj sezoni bio jedan od favorita, a nije uspio da dođe do finala jer je diskvalifikovan pred sam kraj zbog haosa sa obezbjeđenjem i Miljanom Kulić.

Golubović je bio u izolaciji na kućnom leijčenju jer je zaražen koronavirusom i kako sam navodi, ima simptome koji nisu zanemarivi.

Kristijan je dao svoje predviđanje povodom turbulentnih dešavanja u rijaliti programu “Zadruga”. On je rekao da će Filip Car vjerovatno biti diskvalifikovan jer će udariti Janjuša ili Dejana na kvarno.

Pogledajte na snimku od 1:50:30 šta je sve Kristijan pričao o rijalitiju Zadruga 5.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh