Film i TV

ŽENA MU UZIMA CIJELI HONORAR I STARATELJSTVO NAD DJECOM?! Evo šta je Gruja POTPISAO – dobila je PUNOMOĆJE

Prihvatio je njene želje.

Produkcija je danas dostavila papire Nikoli Grujiću Gruji, koji je dao saglasnost da njegova bivša vanbračna supruga Ljiljana, preuzme sve obaveze oko upisa djece u osnovnu školu i predškolsku ustanovu i pod time podrazumijeva da neće snositi nikakvu štetu, piše Srbija danas.

Gruja je potpisao i to da Ljilja ima potpuno pravo da preuzme sve radnje vezane za djecu, što se tiče školovanja, bez njegovog prisustva i saglasnosti.

Takođe, ona je riješila da stavi tačku na njihov odnos i dalje nastavi sama. Gruju je ovo slomilo, ali je potpisao i prihvatio njene želje.

Po komentarima ispod videa spekuliše se da je zapravo riječ o starateljstvu i da na ovaj način Ljilja želi da zadrži djecu za sebe.

Takođe, fanovi misle da će mu ona uzeti honorar, a pojedini čak i navijaju za to.

“Bravo Ljiljana, uzmi mu sve i od honorara, ostavi ljigu poremećenog”, “Ja mislim da su papiri za starateljstvo nad djecom …tuga”, “To je sigurno za djecu, traži alimentaciju i starateljstvo nad djecom. Ima i pravo” neki su od komentara, a jedan je lijepo objasnio cijelu situaciju.

“Ne piše da su stigli papiri za razvod nego papiri od advokata, lik ima u vanbračnoj zajednici dvoje djece, vanbračna zajednica nakon određenog vremena tretira se kao bračna. Imaju sigurno šta da riješe preko advokata, starateljstvo, podjelu imovine, kredita, dugova…”

Šta se tačno krije iza svega, ostaje da saznamo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh