Film i TV

GRUJA KUKA NA SAV GLAS NAKON ŠTO SU MU STIGLI PAPIRI OD ADVOKATA! Pjevač očajan zbog svega: Ne zaslužujem NIKOG i NIŠTA!

Pretjerivao sam…Za ovo moje nema nikakvog opravdanja, niti ga tražim. Us**o sam sve – rekao je Gruja.

Nikola Grujić Gruja - screenshot

Nikola Grujić Gruja nastavio je razgovor sa Sandijem Kojićem, kom se poverio o tome kako se osjeća povodom potpisivanja saglasnosti da njegova bivša vanbračna supruga Ljilja, preuzme sve obaveze upisa djece u osnovnu školu i predškolsku ustanovu, otišao je da sjedne u dvorište.

– Koji sam ja bol nanio toj ženi, takav bol i takva praznina, a ja nisam razmišljao o tome kad sam pravio šta sam pravio. Kao da taj neko ne postoji, kao da nisam bio ja. Nevjerovatno…Ja nju ne zaslužujem, što bi rekao Aco Pejović: “Ako me voliš, idi od mene”. Dok ne vidiš kakvi odroni postoje, ne cijeniš ono što imaš. Idealizuješ nekog ko je ološ, ko je katastrofa i onda kad shvatiš neke stvari bude prekasno. Mene za mene boli ku**c, ja ništa ne zaslužujem.

Niti zaslužujem tako dobru porodicu, oca, majku, babu i dedu, ja te ljude ne zaslužujem. Ne zaslužujem ni taj talenat što mi je Bog podario, taj glas, a tek ne zaslužujem nju, koja mi je život posvetila i volela me kao Boga. Ja sam mnogo para zaradio od muzike, a mnogo sam i bacao. Pretjerivao sam…Za ovo moje nema nikakvog opravdanja, niti ga tražim. Us**o sam sve – rekao je Gruja.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh