Film i TV

STEFAN KARIĆ IZVEDEN IZ ZADRUGE I HOSPITALIZOVAN: Kamera snimila POVREDE, ONI ga ispratili u BOLNICU

Stefan je morao da napusti rijaliti.

Stefan Karić - Instagram

Stefan Karić je tokom jučerašnjeg dana povredio nogu, a jutros je izveden iz rijalitija i primljen na Institut za ortopediju na Banjici.

Kako se vidi na snimku iz bolničke čekaonice, Karić hramlje na desnu nogu, a primljen je preko reda na pregled. On je u pratinji dva muškarca iz obezbjeđenja Zadruge stigao na Banjicu kako bi što prije bio obavljen pregled.

– Prišao je šalteru i rekao da je povrijedio desnu nogu i da ima zakazano u 10 časova. Na to je sestra pitala ko će da plati pregled, rekao je da će “šef”- priča izvor iz bolnice, piše Informer..


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh