Film i TV

VRELE SCENE / NIJE MENSUR, A NIJE NI CAR! MINA SA NJIM SPAVA U POSEBNOJ SOBI: Vrbaški se sve vrijeme smiješka dok se ON SKIDA ispred njenih očiju!

Mina Vrbaški izabrala je svog omilijenog zadrugara koji će sa njom provesti ovu sedmicu u hotelu.

Mina Vrbaški - Screenshot

Ona je izabrala Anđela Rankovića iako su mnogi mislili da će to biti Filip Car ili Mensur Ajdarpašić.

– Ja sam juče kod Darka obrazložila da mi on prija. Neke stvari više nemaju ni svrhu, sa njim provodim vrijeme i sa Đedovićem i sa Sandrom. On voli da se češka i grli i eto – rekla je Mina.

– Spavaću u boksericama samo i bez majice. Odlučio sam da uđem ovdje podgojen da bih mogao da smršam. Mi smo imali i prošle godina ovakav odnos, ona meni uvijek prija dok je normalna, za sada jeste. Ja sam nju savjetovao i prošle godine kada je bila tu, uvijek mi je prijala i eto to je to – rekao je Anđelo.

Podsjetimo, oni su bili jedan od prvih parova prve sezone rijalitija Zadruga, ali ta romansa nije dugo potrajala, te je maneken ubrzo uplovio u vezu sa akraktivnom pjevačicom, a njihova veza je bila jedna od najzapaženijih veza pomenute sezone.

Anđelo se odmah na početku boravka sa Minom u hotelu svukao ispred nje i tako joj priredio “vreli” prizor, piše Kurir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh