Film i TV

MILAN MILOŠEVIĆ POZELENIO: Žestoko zaprijetio Dejanu – “Koštat će te, ovo je NEDOPUSTIVO!”

Totalni lom.

Dejan Dragojević - Screenshot

Zadrugari su se sinoć tokom nominacija žestoko obrušili na Dejana Dragojevića, kojeg su i izglasali da ide u izolaciju, dok je od strane publike nominovan Đole Kralj.

Poznato je da već neko vrijeme Dejan često ulazi u sukobe sa Mensurom Ajdarpašićem, a sinoć je sukob otišao predaleko. Oni su se vrijeđali, psovali, prijetili jedan drugom, da bi na kraju počeli da se vrijeđaju po vjerskoj osnovi, što je nedopustivo!

Voditelj Milan Milošević ih je smirivao i opominjao, govoreći im da pričanje o vjeri i bilo kakvo vrijeđanje ovog tipa u Zadruzi nikako nije dozvoljeno, a onda je Dejanu zaprijetio i oduzimanjem honorara zbog kršenja jednog od osnovnih pravila.

– Ako ne prekinete odmah sa ovom pričom, koštat će vas mnogo! Ako završimo odmah, neće vas koštati, vjerujte mi – rekao je Milan.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh