Film i TV

DRASTIČNO SMRŠALA: Dalila Dragojević pokazala vitku figuru u kupaćem kostimu

Dalila Dragojević - Screenshot

Učesnica “Zadruge 5” Dalila Dragojević sinoćnju žurku provela je u suzama. Nju je svaka pjesma koju je slušala na žurki pogodila, s obzirom na to da ona i njen bivši dečko Filip Car nisu u dobrim odnosima jer je on uplovio u vezu sa Anom Jovanović, piše Nadlanu.

Međutim, ona kao da je danas okrenula novi list, pa je cijelo jutro igrala i pjevala sa osmijehom na licu. Dalila je ustala prije svih zadugara i od ranog jutra krenula da se sunča u kupaćem kostimu. Dalila je tokom boravka na rijaliti imanju u Šimanovcima dosta smršala, te je sada pokazala vitku liniju.

 


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh