Film i TV

Dalila oprala noge u sudoperu: Ribala WC, prala sudove, pa riješila da “umoči” i stopala

“Brigu” za sudove iz kojih piju i jedu zadrugari pokazala je kada je tokom pranja noge izvadila šoljicu za kafu, a potom je ubacila i drugu nogu u sudoperu

Dalila Dragojević - Screenshot

Dalila Dragojević ovih dana proživljava dramu zbog toga što ju je bivši dečko i zadrugar Filip Car ostavio zbog Ane Jovanović.

Iako su mnogi očekivali da će Dalila šokirati svojim postupcima prema novom paru, ona je javnost šokirala ličnom (ne)higijenom.

Naime, Dalila je juče u Beloj kući ribala toalet, nakon čega je došla do kuhinje i prala ruke.

Sve to ne bi bilo toliko neobično da Dalila nakon toga nije podigla nogu i počela da je pere u sudoperi.

“Brigu” za sudove iz kojih piju i jedu zadrugari pokazala je kada je tokom pranja noge izvadila šoljicu za kafu, a potom je ubacila i drugu nogu u sudoperu.

Kada je završila, Dalila je obrisala ruke i nastavila svojim poslom, a ovaj gest ne prestaje da se širi društvenim mrežama.

“Od groznog groznije”, “Jadnice”, “Eto, kakva je to ljankase”, “Noge pereš u sudoper, e slepice”, “Užas, bitno se sve šminkaju, a higijena nula”, samo su neki od komentara, prenosi telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh