Film i TV

ŠA JE UŠAO U KLIMAKS, GORI JE OD ŽENA! Bivša zadrugarka oplela po reperu i njegovom odnosu sa 22 godine MLAĐOM Martinom!

Odnos Martine Petrović i Nenada Aleksića Ša jedna je od glavnih tema među takmičarima pete sezone rijalitija Zadruga.

Nenad Aleksić Sha - Screenshot

Reper ne krije simpatije prema dvije decenije mlađoj cimerki, zbog čega se našao na udaru nekih cimera.

Ovaj odnos prokomentarisala je i bivša zadrugarka Jelena Batos, nekadašnje reperova prijateljica, sa kojom je imao komplikovan odnos. Ona je dobila pitanje na Instagramu šta misli o Martini i Ša, na šta je imala komentar.

– Samo ću ovo reći što se tiče njega i Martine – To se ne radi! Nenad je ušao u klimaks, to se je razlog njegovog ponašanja i to je odgovor na sve ono “Zašto ovo radi?” i “Šta mu je?”. A muškarci u klimaksu su mnogo gori od žena, naučno dokazano. Jedan od simptoma je da hoće da liječe svoje starenje sa dosta mlađim partnerkama, jer tako misle da su još uvijek mladi – napisala je Jelena, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh