Film i TV

ISPLIVALI ŠOK DETALJI! IŠAO JE HODŽI: Đedović sve ispričao Dalili

Novinar i zadrugar Marko Đedović otkrio je da je posjetio hodžu kod kog su kako je naveo išle i mnoge poznate ličnosti. On je progovorio o toj temi i ispričao šta mu se sve dešavalo poslije posjete.

Đedović, Dalila i Dejan - Screenshot

– Nije on ništa specijalno, nema karata, on je čovjek hodža. Čovjek živi u Novom Sadu, davao mi neku vodu da pijem, dešavale su se neke mnogo čudne stvari dok sam to radio. Rekao mi da 10 dana ne smem da vidim bijeli mantil, ako ga vidim da ću umrijeti. Ja 11. dan završim na operaciji kičme. Iz mene je nešto zeleno izlazilo kada idem u WC. To mi je napravila… Rekao mi je kada se to skine da zapalim i udahnem neki natpis, cijela Zvezdara mi se vrtila. Rekao je da je urađeno nešto, da ne može sve da mi priča – istakao je Marko i dodao:

– Ja sam osmi dan pao u nesvijest. Pio sam neki mulj ujutru, pa je onda bio taj zapis, piše Novi.

Dalila je pomno slušala i upijala šta joj je sve Đedović pričao, a onda je govorila šta još ljudi rade i kako čitaju arapska slova. Tada je priznala da će i ona otići na slično mjesto da vidi da li joj je neko nešto “vračao”.

Šta su još govorili možete pogledati u videu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh