Film i TV

“SVE JE FEJK” EVO ŠTA JE ALEKS NOĆAS PRIZNALA DALILI O DEJANU: Odlučila da otkrije istinu pred svima

Dalila Dragojević se vratila iz toaleta, pa je nastavila razgovor sa Đedovićem i Anđelom.

Dalila Dragojević - Screenshot

On to sada priča, a nije mu to ništa smetalo u braku – rekao je Dejan.

Ma ovaj sada dozvoljava svojoj djevojci da me provocira, pa hoće da me ogadi kod drugog čovjeka. Samo što se nije izgrlio sa Filipom, pa ga poslao u izolaciju – rekla je Dalila.
To je fejk sve bre – rekao je Đedović.

On sada čeka da se posvađamo, ali to neće dobiti. Šalje svoju djevojku na ugaonu, pa u pušionicu. Ja kažem: Možeš da dođeš da spavaš pored mene”. Pitala me je kako sam mogla da ostavim tako pšažljivog čovjeka, rekla sam joj eto ti ga kad je toliko pažljiv, meni više ne treba – rekla je Dalila.

Ma on kaže da ga je ona (Aleks) više progonila od Maje Marniković, a uporedo se kar**a sa Janjušem – rekao je Đedović, piše Novi.

Ja sam joj rekla da vrlo dobro znam.

Ona sjedi pored svog dečka i Dalilinog bivšeg muža, napada njegovu bivšu ženu, a “brani” svog bivšeg dečka. Zamisli ti tu boleščinu – rekao je Đedović.

I Sandra Rešić ulazi u pušionicu, kao potancijalna… Rekla sam joj da znam da bi se ona družila sa mnom, ali da ne može od Dejana. Svakako će ga se otarasiti – rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh