Film i TV

DRUŠTVENE MREŽE SE “ZAPALILE”! Lepi Mića šalje poljupce 4 DECENIJE MLAĐOJ djevojci

Potez koji je naišao na osudu javnosti.

Folker i višegodišnji učesnik Zadruge, Miroslav Pržulj (62), poznatiji kao Lepi Mića, našao se na meti osuda i kritika zbog bliskog odnosa sa četiri decenije mlađom Monikom Jovanovskom.

Na prvom snimku koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama i zgrozio javnost, Monika (20) sedi Mići u krilu i grle se. Sada se pojavio novi snimak, nastao u utorak uveče tokom žurke, na kojem se vidi kako Lepi Mića gleda u znatno mlađu zadrugarku, a potom joj šalje poljubac. Mnogi komentarišu da je Mića flertovao sa Monikom, a izraz njenog lica se na snimku ne vidi jer je kameri okrenuta leđima, ali se vidi da ne prestaje veselo da pleše. Podsetimo, Lepog Miću su kritikovali zbog toga što je trostruko mlađoj rijaliti učesnici dozvolio da mu sedi u krilu i što ju je milovao po nogama,piše Srbijadanas

Fanovi su, naime, na društvenim mrežama objavili snimak i oštro osudili pevača, ističući da nije normalno da mu tako mlada devojka (21) sedi u krilu i sa njim se grli pred milionima.

“Ovo nije normalno, šta će kod njega u krilu tako mlada devojka”, “Ova devojka može unuka da mu bude”, “Strašno. šta sve neću videti, duplo mlađu stavio u krilo”, su samo neko od komentara koji kruže mrežama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh