Film i TV

U ZADRUZI SVI DANAS BRUJE O JEDNOJ ŽENI: “Zgadila mi se”

Marko Đedović razgovarao je sa Markom Janjuševićem Janjušem o Ani Jovanović i Filipu Caru. Tom prilikom istakao je kako mu se Ana zgadila!

– Još ona sinoć, ona dežurna seljančica, došla da razludi čovjeka. O kako ću da je izvrnem, neće joj dobro biti! I nju i njega, šta on više glumi! Dežurna radnica, Dalila joj je dala dobar nadimak. Kako ko raskine, tako onda bude tu. Šta je bre sa devetnaest godina, klošarko jedna – ističe Đedović, piše Pink.

Detaljnije u nastavku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh