Film i TV

CAR PRIZNAO ZOLI SVOJA OSJEĆANJA PREMA DALILI, PA SPOMENUO NJENE MANE: Zbog ovoga ne želi s njom vezu, ONA NIŠTA NE ZNA

Filip Car nastavio je da se jada u pušionici Lazaru Čoliću Zoli i Irmi sejranić, pa otkrio šta ga sve muči kod Dalile Dragojević.

Filip Car - Screenshot

Pet godina proveli zajedno, došli, pa krk nož. On familiji, prijateljima, na stranu sve, ali ja glup nisam. Koliko god ja sam se vezao, volim je i to me ubija. Može da bude najkvarnija, ali mene voli i napravila je sto sra*a radi mene. Ja znam kad smo u krevetu, osjetim i hemiju, ona se meni prepusti. Voli mene kao Boga, a ne može da pobjegne od svojih loših karakteristika – govorio je Filip, piše Novi.

Voli te, a voliš i ti nju i bojiš se da nema budućnost – dodao je Zola.

Ne da se bojim, nego znam. Ja produžavam agoniju. Izaćećemo napolje i na prvoj svađi se rastajemo – dodao je on.

Ona ima kvalitete koje mnoge žene nemaju, ali kad staviš na vagu vrline i mane, njene loše stvari potope sve dobro, kao i kod mene – pričao je Filip.

Ta mala Ana kad smo se posvađali, zvala je Zolu da pleše sa njom – ubacila se Irma.

Sad kažeš da si ljubomorna – istakao je Car.

Ne, nego pričam kakva je ona – pravdala se Irma.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh