Film i TV

DALILA SE POKRILA JORGANOM I RIDALA! Nakon Careve prevare pobjegla od svih, on došao da je TJEŠI!

Nakon što je njen dečko priznao da je poljubio Anu Jovanović, rijaliti učesnica nije mogla da prestane da plače.

Dalila Dragojević - Screenshot

Dalila Dragojević, nakon završetka igrice otišla je u sobu i zavukla se u svoj krevet, misleći da je niko ne vidi kako plače. Njen bivši dečko Filip Car odlučio je da joj priđe i da pokuša da je utješi, piše Informer.

Naime, on je stajao iznad njenog kreveta i držao poduži monolog. Da li će se ovaj ljubavni par opet pomiriti ostaje nam da vidimo kako će teći dalji razvoj njihovog odnosa.

Ako ti pada teško da se družim sa bilo kim, onda se neću družiti ni sa kim. Sjeti se, kad sam htio da razgovaramo. Slušaj me, mene si je*bala u mozak, sada ne treba da plačeš. Rekla si mi da idem, nisi htjela da pričaš sa mnom. Kraj mora da dođe, ti ako hoćeš da budeš i mama i tata u odnosu, meni to ne treba! – rekao je Car i otišao.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh