Film i TV

MIĆO, BIĆU SA TOBOM! Kontroverzna zadrugarka bacila oko na pjevača (62), poslala mu jasnu poruku, on udario NAJNIŽE DO SADA

U Bijeloj kući traje anketa, zadrugari biraju osobu koja najviše krije emocije. Riječ je dobila Ana Spasojević, a onda je Deniz Dejm ušla u sukob sa Lepim Mićom.

Deniz - Screenshot

– Složila bih se sa većinom za Đedovića i Anđelu, a na trećem mjestu Gruja, uvijek nešto krije… – rekla je kratko Ana Spasojević, piše Kurir.

– Mislim da ste ove ljude već naveli, ali Miki, Karić, Mateja, Dejan, Rešićeva, Mensur… ali ja moram da ih ponovo spomenem. Svi ste u nekim trenucima sakrivali svoja osjećanja zbog određenih situacija. Navela bih Dejana, kod njega se fizički najbolje vidi koliko je propatio a nije toliko pokazivao. Mateja je meni najbliži, pa znam i neke stvari koje vama nisu poznate, a na trećem mjestu je Sandra Rešić. Ona je kao žustra, kao puca, viče a u suštini je jako emotivna – rekla je Anđela.

– Mića, boljeće ga sada… Pošto kaže da ja sve radim zbog priče, biću sa tobom – rekla je Deniz.

– Neka nastavi da te je*e Taki – dobacio je Mića.

– Ne ne, malo se šalim. Ljudi koje bih navela su Sandi, Gruja… možda im se ide kući, ne znam, ali djeluju emotivno- navela je Deniz.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh