Film i TV

BEZOBRAZAN SNIMAK DALILE DRAGOJEVIĆ KRUŽI INTERNETOM! Zadrugarka strogo čuva svoju INTIMU, a sada joj ispalo sve! PRIZOR ŠOKIRAO!

Dalila Dragojević je jedna od onih koja ”strogo čuva” svoju intimu, tačnije intimne dijelove tijela da se ne vide, dok svoje intimne odnose pred kamerom uredno vodi.

Dalila Dragojević - Screenshot

Nedavno je napravila haos zadrugarima koji su ušli u kupatilo dok se tuširala, rekavši da ona sebi neće da dozvoli da je kamera usnimi go.u, što je s obzirom na to šta sve radi u Bijeloj kući, izazvalo niz oprečnih komentara.

Sada se na društvenoj mreži TikTok pojavio se eksplicitni snimak Dalile Dragojević.

VIŠE NA LINKU.

Naime, Dalili je slučajno ispala dojka dok je na krevetu razgovarala sa svojim dečkom, Filipom Carem. U jednom trenutku je podigla ruku, a iz kratkog duksa je ispalo sve ono što mjesecima unazad krije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh