Film i TV

GUBI SE ODAVDE, ZLO ODVRATNO: Car poludio kad mu je Dalila danas ovo rekla, NIJE VJEROVAO ŠTA ČUJE

Utoku Podjele budžeta, Dalila Dragojević zamerila je svom dečku, to što joj nije naveo za osobu koja je emotivna, a krije svoje emocije.

Car i Dalila - Screenshot

Vrlo brzo je došlo do psovki i vrijeđanja.

Isto bi bilo da sam ja navela nekog drugog. To su tvoje manipulativne fore, da namjerno navedeš nekoga da bi mene isprovicirao! Neće ti to proći! Poslije od mene praviš bolesnicu, sad radi šta hoćeš – navela je Dalila.

Ne želim ja od tebe da pravim bolesnicu – dodao je Filip.

Da mene ti ne navedeš, a znaš šta sam sve preživjela ovdje. Ti si smeće! Ja tebe nisam navela pa ti meni kao vraćaš! – nastavila je.

Hajde gubi se odavde, zlo odvratno! – rekao je Car.

M*š ti, smeće jedno – rekla je Dalila i otišla, piše Novi.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh