Film i TV

PREŠAO SVAKU MJERU! Aleks se NALJUTILA na Dejana – poručio: “POVRATIT ĆU zbog tebe”, nevolje u RAJU!

Nije zadovoljan na koji način mu pokazuje svoju ljubav.

Aleks i Dejan - Screenshot

Dejan Dragojević je pored mnogobrojnih patnji konačno uplovio u mirnu luku sa Aleksandrom Nikolić Aleks. Oni se sve manje svađaju i izgrađaju svoj odnos na lijepim stvarima. Tako je lijepa plavuša odlučila da bude vrijedna domaćica, pa je sebi i svom dečku spremima jogurt i plazmu. To je Dragojeviću nikako nije dopalo, pa se odlučio da se šali na njen račum, piše Srbija danas.

– Ne razumijem, meni je top. Sad bih pozvala nekoga da proba. Jedi Dejane, naljutit ću se ako ne budeš jeo – pričala je Aleks.

– Ja sad moram da kažem da je lijepo. Povratit ću zbog tebe – pričao je Dejan.

– Naljutit ću se, ništa više neću da pravim. Nikada ovo nisam pravila ali je top – rekla je Aleks.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh