Film i TV

DEJAN LJUT NA ALEKS ZBOG NJENOG IZLAGANJA: Ona ne prestaje da se izvinjava

Nakon što je ovonedjeljni vođa Nenad Aleksić Ša izabrao za omiljenu osobu Moniku Jovanovsku, uslijedile su reklame na kojima je Dejan Dragojević zamerao Aleksandri Nikolić način na koji izlaže.

Dejan i Aleks - Screenshot

-Ja sam napravila glupost, meni je najgore zbog tebe – rekla je Aleks.

-Budi samo ono što jesi, a ne ono što nisi. Ako hoćeš da ideš go*a, idi. Ja tebe ne uslovljavam da gledaš u pod kao što sam ja gledao. Nema šta izvini, ja mogu da se rapravljam sa svima. Sve što trebaš da kažeš, kaži. Ja određene stvari trpim pa se pojedem u sebi! – rekao je Dejan.

-Opet sam k*rva, opet sam pro*titutka – rekla je Aleks.

-Kada bih ti govorio kako treba da se ponašaš, morao bih da ti održim čas – rekao je Dejan.

-Svako hoće da me posvađa sa Markom da bi njima bilo srcu drago. Ja sve što uradim, protumačit će se pogrešno. Da sam odgovorio na sve, rekli bi što si onda sa njom. Meni sam organizam traži da te odbranim – rekao je Dejan.

Detaljnije u nastavku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh