Film i TV

‘MOJ ŽIVOT JE LAŽAN, NISAM SREĆNA’ – Aleks odlučila reći Dejanu: POGLEDAJTE NJEGOVU REAKCIJU

Aleksandra Nikolić je u komukaciji sa Markom Đedovićem i Dejanom Dragojevićem iznijela zanimljivo razmišljanje o samoj sebi.

Dejan Dragojević - Screenshot

– Ja sam shvatila da je moj život lažan. Sve što radim da budem srećna, zapravo nisam srećna. Ja sam se sj*bala, i sad srljam iz propasti u propast! – rekla je Aleks, piše Novi.

– Dejan je kriv za neke stvari koje su mu se dogodile, ali onaj jedan posto krivim druge ljude što nisu našli način. On je kriv što je dozvolio neke stvari, što je onog ko je sreo juče na ulici stavio ispred roditelja – rekao je Đevović.

– Kako sam mogao… rekao je Dejan.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh