Film i TV

SKANDAL U ZADRUZI, LEPI MIĆA DIRAO MLADU ZADRUGARKU! Intimni momenti sa učesnicom rijalitija, Pržulja će skupo koštati?!

Dugogodišnji učesnik “Zadruge” Miroslav Pržulj (61) poznatiji kao Lepi Mića optužen je da nepristojno dodirivao mladu zadrugarku.

Lepi Mića - Screenshot

Snimak kako Lepi Mića spušta u krilo Moniku Jovanovsku (21) zbog čega su se društvene mreže usijale i optužbe na račun pjevača ne prestaju.

Monika koja je u “Zadrugu” ušla kao djevojka koja je imala aferu sa Nenadom Aleksićem Ša, sada je u centru skandala nakon videa u kom sedi Lepom Mići u krilu.

Fanovi su naime, na društveni mrežama objavili snimak i oštro osudili pjevača, ističući da nije normalno da mu tako mlada djevojka (20) sjedi u krilu i sa njim se grli pred milionima.

“Ovo nije normalno, šta će kod njega u krilu tako mlada djevojka”, “Sram te bilo, može unuka da ti bude”… su samo neko od komentara koji kruže mrežama.

Ipak, poznato je da je Lepi Mića u rijalitiju kao otac mnogim djevojkama i da ih savjetuje kako da postpe u određenim situacijama, ali i trudi se da im pomogne da odole iskušenjima u koje skoro svakodnevno padaju pred kamerama. Međutim, i pored svega toga mnogi vatreni fanovi ovog rijaliti šou programa smatraju da ovakve poze sa troduplo mlađom djevojkom nisu prihvatljive i primjerene, te da je ovo njegovo ponašanje nedopustivo, prenosi Informer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh