Film i TV

ISPLIVAO JEZIV VIDEO – Nenad Aleksić Ša pretio da će nauditi sebi, reper htio da se ubije zbog svađe sa Tarom!

Sjeo je na pod i zapomagao iz sveg glasa!

Nenad Aleksić Sha - Screenshot

Nenad Aleksić Ša je prošle godine započeo turbulentnu vezu sa Tarom Simov, sa kojom je nakon brojnih svađa raskinuo prije par mjeseci.

Međutim, kada se reper ponovo sreo sa Tarom u petoj sezoni Zadruge, emocije su se vratile, a već nakon nekoliko dana uplovili su u odnos koji nikome, pa ni njima samima nije baš najjasniji.

Njihove svađe ne prestaju, a nakon žurke koja se održala sinoć, Ša je hteo da napusti Zadrugu. Pored toga, prijetio je da će nauditi sebi.

– Niko nije kriv za moje ponašanje. Ali ne mogu više da izdržim. Sam sam sebi napravbio problem. Znam. Nisam malouman da krivim nekog drugog. Molim vas pustite me da izađem, plašim se da sebi ne napravim nešto. Ja nisam lik koji priča, ja ću stvarno sebi da naudim. Pustite me da idem svojoj kući. Ne mogu da izdržim, preklinjem vas!

– Obraćam se mojoj sestri: Vadi me odavde, nisam psihički dovoljno jak! Ne želim da budem ovdje zatvoren. Bili ste upravo, poznajete me mnogo bolje nego ja sebe!


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh