Film i TV

KRŠ I LOM U GARDAROBERU – FILIP RAZBIJA DALILINE STVARI: Pobjesnio zbog Dejana, evo šta se desilo

Dalila Dragojević i Filip Car ušli su u svađu zbog uspomena koje su joj preostale od Dejana Dragojevića.

Filip i Dalila - Screenshot

U jeku zabljavanja si mi bacila kutiju. Ja nemam problem sa stvarima koja je tvoja burma, on ima pravo da baci. Ja nemam problem da to čuvaš, možda bih i ja. Imam i ja kod kuće u sobi uspomenu, što je normalno, neka drži prašinu – govorio je Car, piše Novi.

Mislim da bih trebala cijeli orman da izbacim, ako je ćebence problem, koje je stajalo ispod kreveta – rekla je Dalila.

Ako doneseš i kažeš da je treće sezone, za koje si vezana. Naglašavaš da daješ ćebe koje je poklonio Dejan Dragojević. Koliko još stvari imaš? – nastavio je Car.

Cijeli orman, kupovali smo zajedno, treba da se pomiriš sa tim. Ja sam došla iz zajedničke kuće, a ne iz etno sela. Ti želiš sa mnom da se svađaš – pričala je ona.

Neko ti je nametao kuglo, je l’ imaš još nešto? Imam i ja kaput koji sam kupovao, to je normalno. Je l’ ima nešto ovdje što ti je neko poklonio, a da ja sjedim na tom krevetu, kao što su se nametali slonovi. Je l’ vezan za nešto? – nastavio je Filip.

Ne, kupila sam da bih spavala – odgovorila.

Zato što je kupljen u butiku gdje se kupuju bebe. Ti si se uzdrmao kad je Krle dao medvjeda i kad je Janjuš htio da ga uzme – objašnjavala je Dragojevićka.

Pa što sam ga poklonio? Ja ga nisam držao na krevetu. Šta još imaš? – pitao je Car.
Šolju – rekla je Dalila.

Nemaš – odbrusio je on i polomio šolju.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh