Film i TV

ALEKSANDRA SUBOTIĆ OTKRILA KOLIKO JE PECA STARIJI OD NJE: Razlika već nego što smo mislili, SIGURNO NISTE ZNALI

Nekadašnja rijalitiji učesnica Aleksandra Subotić oduvijek je privlačila veliku pažnju javnosti, a nakon brojnih skandala koji su je pratili, ona je našla svoj mir i sreću pored svog sadašnjeg partnera, Predraga Pece Raspopovića.

Aleksandra Subotić - Screenshot

Ona nikada nije željela detaljno da priča o Peci zbog toga što nije dio javnog svijeta, ali je ovaj put otkrila jednu tajnu. Mnoge je zanimalo koliko je Peca stariji od Aleksandre, a sada je iznijela istinu. Naime, Aleksandra ima 25 godina, dok Peca ima 49, dakle 1973. je godište, prema njenim riječima, piše Novi.

– A kada već pričamo o godinama – moram da vam otkrijem jednu zanimljivu stavku. Razlika u godinama između Jovana i mene ista je kao između mene i Petra, a to je 24 godine – napisala je Aleksandra Subotić na svom Instagramu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh