Film i TV

ALEKS I DEJAN DONIJELI ODLUKU – EVO DA LI SU SE POMIRILI: Ovo niko nije očekivao

Aleksandra Nikolić i dalje pokušava da oraspoloži Dejana Dragojević koji je odlučio da stavi tačku na njihov odnos jer i dalje nije čist emotivno prema bivšoj ženi Dalili Dragojević koja uveliko uživa u odnosu sa Filipom Carem.

Dejan i Aleks - Screenshot

– Dejane, ja stvarno više ne znam šta da ti kažem, stavljaš mene u zaje*anu situaciju, nezgodna je pozicija. Tripujem se da ti je loše kada sam pored tebe, ako se sklonim kako će ti biti, a ako se ne sklanjam možda budeš anksiozan. Kao da treba da se smuvamo, pa sada ne znaš kako da se ponašaš, ne znam što se ovako osjećaš ali znam šta ja osjećam prema tebi – rekla mu je Aleks, piše Novi.

– Da znam šta mi je sklonio bih ovaj pritisak iz grudi. Ne mogu da odem ni na trening, ne mogu da radim na silu ništa, ne mogu da slušam nikakve priče. Ne mogu – rekao joj je Dejan.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh