Film i TV

Ženo, šta uradi sa sebe? Emina Mujić promijenila lični opis!

Emina Mujić je privukla veliku pažnju vjernih pratilaca rijaliti šou-programa “Zadruga” iako nikada nije bila na imanju u Šimanovcima.

Emina Mujic - Express.ba

Riječ je o majci Dalile Dragojević, koja veoma rado komentariše dešavanja na imanju u Šimanovcima, veoma često ulazeći u verbalne sukobe sa porodicom bivšeg zeta Dejana Dragojevića, prenosi Ekskluziva.

Emina je u toku današnjeg dana iznenadila sve one koji je prate na društvenim mrežama promjenom frizure, koju je podijelila uz pjesmu Tanje Savić: “Da, to sam ja, uz par promjena”.

Podsjetimo, Emina Mujić jako se potresla zbog nasilja koje je preživjela njena kćerka Dalila Mujić od Filipa Cara u “Zadruzi”. Ona se nakon njihovog posljednjeg fizičkog sukoba, koji se desio, oglasila i priznala da u ovoj situaciji krivi najviše svoju jedinicu.

Sve pratim, ali očigledno moje riječi ne dopiru nigdje. Kad bih ja ušla u “Zadrugu” mnogi bi nadrljali, ne samo Car. Ne bih da budem gruba, ovo što bih sad rekla bio bi udar veliki… Prvo, Dalilu osuđujem što se spetljala s njim, tim ološem, a drugo što dozvoljava sebi da neko manipuliše njom – rekla je Emina vidno potresena za Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh