Film i TV

DALILA I CAR HITNO NAPUSTILI BIJELU KUĆU: Voditelj saopštio VANREDNU ODLUKU PRODUKCIJE – “Odmah krenite”

Ovo niko nije očekivao!

Car i Dalila - screenshot

Prošle nedjelje je u “Zadruzi” bila nejdelja ljubavi. Muškarci su nekoliko dana razgovarali sa Drvetom mudrosti i zajedno sa njim smišljali šta bi mogli da poklone svojim djevojkama za Dan zaljubljenih, piše Novi.

Filip Car je poželio da odvede Dalilu Dragojević na Rajsko ostrvo i da tamo uživaju u filmu, hrani i piću daleko od očiju zadrugara.

Voditelj je noćas prekinuo emisiju i saopštio vanrednu odluku produkcije.

– Došao je trenutak da Dalila dobije ono što je Filip Car tražio za dan ljubavi. Obucite jakne i odmah krenite na dok. Veliki šef je riješio da vam ispuni želju – rekao je Milan Milošević.

Dalila i Car su se odmah spremili, a zatim se uputili ka Rajskom ostrvom.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh