Film i TV

DEJAN IZABRAO NJIH DVOJE ZA POTRČKE: Nastao haos za crnim stolom, “KUNEM TI SE DA…”

Ovo su svi čekali!

Zadruga - Screenshot

Dejan Dragojević je za ovonedeljne potrčke postavio Moniku Jovanovsku i Nenada Aleksića Ša i izazvao totalni haos, već na početku nedjelje!

– Neću da pravim više dinamiku. Po kratkom postopku ću izabrati potrčke! Mislim da bi narod želio da vidi, kako bi se to odvoijalo. Šta treba da se radi, šta ne treba da se radi. Potrčci će biti Ša i Monika. Pričali su napolju preko video poziva, neka se vidi šta i kako – rekao je Dejan, piše Novi.

– Kunem ti se, da mi pomre cijela porodica, neću progovoriti ni jednu riječ u izlolaciji – rekao je Ša.

– Evo, sada ćemo vidjeti da li Monika osjeća nešto prema teb. Šta će da se desi, vidjet ćemo – istakao je Dejan.

– Ti nisi ništa slagala, ti si jako prizemna – rekao je Milan.

– Ja mislim da ni ja neću progovoriti ni riječ u izolaciji. Ja ga nikada neću uvrijediti. Ne znam što me mrzi, ja sam ušla zbog sebe, pa poslije zbog njega. Kada je mogao da priča sa mnom, nije, sada nećemo pričati – istakla je Monika.

– Što si ušla u rijaliti onda? – upitao je Dejan.

– Pa šta je problem? – upitala je Monika.

– Ja imam pravo da budem sa nekim ako hoću. Neću da budem sa djevojkom na silu! Neću da me tjeraju, imam pravo da kažem šta hoću – rekao je Ša.

Detaljnije u nastavku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh