Film i TV

Na meti osuda! / PODJELA BUDŽETA O KOJOJ BRUJI REGION! Zadrugari krenuli da rešetaju Dejana zbog današnjih poteza i peckanja Dalile i Cara!

Upravo je počela još jedna emisija “Izbor potrčka”, a Milan Milošević ušetao je u Bijelu kuću i okupio zadrugare, kako bi najprije prokomentarisali podjelu budžeta Dejana Dragojevića:

Dejan Dragojević - Screenshot

– Zavisi kako ko gleda. Žao mi je što Mikiju nisam dao srednji budžet i Mići, ali sam radio onako kako sam htio u tom trenutku. Odvratan sam sam sebi kad se sjetim onog perioda, otkad se desilo ono… Kritike, sve loše mogu da trpim, jer sam uradio to što jesam, nema potrebe da ja ističem nečije mane. Meni lažne frke ne trebaju. Mogao sam svima dati i male i velike budžete, jer imam obrazloženje i za jedno i za drugo – govorio je Dejan, prenosi Pink.

– Ja sam se ovdje plašio prijateljstva, sada imate moje pravo mišljenje. Ja ne mogu Irmu komentarisati, ali mogu Milicu i Mensura, mogu Mimu i Gruju, recimo. Ja sam mislio da su pokvareni svi ljudi koji ulaze u rijalti. Neću da se vraćam na prošle stvari, to je završeno – nastavio je Dejan.

– Ja sam Dejanu uijvek obrazložio svoj mali budžet, on je rekao da ga je to pogodilo, jer sam mu drag. Ja sam njega najstrašnije osudio, kada se pomirio sa Dalilom. Dejan mora da shvati da bi bio veliki, da je meni dao veliki budžet – komentarisao je Mića.

– Ja sa Mićom nemam problem nikakav, rekao sam Aleksandri da mislim da imaš nešto protiv mene, da imaš neki pik na mene, to je bilo jedino – objasnio je on.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh