Film i TV

BRUTALNO SUOČAVANJE CARA I DEJANA! Filip iznio niz kritika na njegov račun, A ONDA JE USLIJEDILA DEJANOVA REAKCIJA, OVAKVOG GA JOŠ NISMO VIDJELI

Podjela budžeta Dejana Dragojevića se završila, a Filip Car se naredni javio za komentar:

Dalila,Aleks , Car i Dejan

Mislim da nije dobro podijeljen budžet, jer mislim da si rekao loše stvari samo za određene ljude, smatram da nemaš dobro mišljenje o 90% kuće. Nisam čuo šta si rekao Ša, ali sam vidio da si dao srednji budžet. Ako osuđuješ to kod Dalile i Gruje, onda treba da osuđuješ i Ša, inače su dvostruki aršini – komentarisao je Car, piše Novi.

Ja sam i njemu rekao da to ne podržavam, ali se neću vraćati na sezonu 4, to si mogao ti da komentarišeš – odgovorio je Dejan.

Ja sam Filip i prošle i ove godine, suludo mi je da i Tara dobije veliki budžet, poslije svega. Da završim ovo, za mene nije budžet dobro podeljen, bolju analizu bi imao da si bio vođa poslije dvije ili tri nedjelje – nastavio je Filip.

Ne postoji osoba koja mi nije prišla i pitala me kako sam, tako da imam dobro mišljenje o ljudima ovdje. Ja ne želim da moje riječi bude uzrok nečeg lošeg. Ja da kažem Mensuru, a sebi sam lupao glavu. Ja sam doživio sve najgore i mućnuo glavom – objasnio je Dragojević.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh