Film i TV

DEJANA ČEKA PAKAO? Dalila donijela RADIKALNU ODLUKU – Dragojeviću neće biti dobro kada vidi šta ga čeka!

Učesnica “Zadruge 5” Dalila Dragojević poslala je poruku koja se vjerovatno tiče bivšeg muža Dejana Dragojevića.

Dalila Dragojević - Screenshot

Dalila Dragojević je prosto oko svog kreveta ukrasila mnogobrojnim motivacionim porukama, a jedna od njih je i “Novi život, nova pravila, nova ja“, što je ispisala kada se odlučila da totalno preokrene svoj život, a neki su odmah pomislili da se ta poruka odnosi i na njenog bivšeg muža Dejana Dragojevića.

Dalila se danas odlučila za još jednu drastičnu promjenu u svom životu. Naime, Tari Simov je jutros u pušionici priznala da bi voljela da skrati šiške, ali da prvo želi da isproba vještačke, kako bi vidjela kako će joj stajati, prenosi Informer.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh