Film i TV

HIT SNIMAK MAJE MARINKOVIĆ, VIŠE NIJE RIJALITI ZVIJEZDA: Pogledajte čime se bavi sada, ZBOG 1 REČENICE SVI PLAČU OD SMIJEHA

Voditeljka Sanja Marinković će danas, od 17 časova, u emisiji “Magazin In” ugostiti i bivšu zadrugarku Maju Marinković, koja i dalje izaziva veliku pažnju javnosti.

Maja Marinković - Screenshot

Zajedno sa njom u emisiji će se naći i popularni mladi Jutjuber i TikToker Andrija Jo. Andrija je ovom prilikom odlučio da snimi i TikTok, gdje se Maja našla u ulozi njegovog ljubavnog terapeuta, piše Novi.

Mene je ostavila devojka i ja sam danas odlučio da odem da se posavjetujem sa najboljim ljubavnim terapeutom u Srbiji – govori na početku Andrija klipa.

Onda mi je ona rekla da raskinemo, ja sad ne znam šta da radim… – žalio se Andrija Maji, na šta mu je ona odgovorila svojom čuvenom rečenicom:

Pa dobro, šta, lagano… – odgovorila je Marinkovićeva.

Snimak možete pogledati OVDJE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh