Film i TV

ALEKS UMISLILA DA SU ONA I DEJAN VEĆ U VEZI: Dejan joj brutalno spustio, “REKAO SAM TI DA TO…”

Aleksandra Nikolić ni danas nije prestala da ljubomoriše Dejanu Dragojeviću zbog đuskanja i komunikacije sa drugim djevojkama

Aleksandra Nikolić - Screenshot

Aleksandra Nikolić ni danas nije prestala da ljubomoriše Dejanu Dragojeviću zbog đuskanja i komunikacije sa drugim djevojkama, a posebno se osvrnula na Mimu Šarac, o kojoj ima najgore moguće mišljenje:

Ona je ološ, jer je ljubavnica. Slažem se, on je kriv, ali ona nije trebalo sebi to da dozvoli – govorila je Aleksandra, prenosi Novi.

A šta je on? Valjda je on kriv – rekao je Dejan.

Ti je pravdaš, zato što želi da se poljubi sa tobom – izljubomorisala je Aleks.

Nemoj to da komentarišeš, rekao sam ti da ne radiš to – zamjerio joj je on.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh