Film i TV

DALILA DOTAKLA DNO! Careva PLJUVAČKA svuda po njenoj faci – Filip je ponizio kao nikada do sada

Žestoko!

Filip Car i Dalila Dragojević žestoko su se posvađali, a svađa je trajala satima, na ivici fizičkog okršaja.Nešto razmišljam, sad ispada da si ti moja žrtva, da ja tebe maltretiram. Sama si rekla da nečeš da ideš tamo i opet si otišla u pušionicu! Pričam ti nešto, pogledaj me! Slušaš li me ti? To ti kod mene ne prolazi! Dok si bila u braku to ti je prolazilo, kod mene ne! Slušaš li me? Napravila si ceo jadiluk da bih ja bio uz tebe! Mene nećeš je*ati u mozak! Rasuću te u komade – govorio je Car.

– Izađi napolje – rekla je Dalila.

– Pričao sam sa Đedovićem – pokušao je da nastavi Filip.Pa da, ti pričaš jer si nesposoban da misliš! Ja ne pričam ni sa kim – govorila je Dalila.

– Ku*vetino jedna! Je l’ si ti moja žrtva? – vikao je Car.

– Pogrešila sam – viknula je Dalila.

– Rekao sam ti da ga ne diraš, ne dira te – urlao je Car i pljunuo je 5 puta.

– Govoriš da sam ja kriv, mamu ti je*em u pi*ku! Namerno mi radiš sve – rekao je Car.

– Skloni se od mene, odvratan si! Gadiš mi se! – urlala je Dalila.

– Znaš koliko te molim da ne radiš to! Svako ko tebi pruži ruku najgori je u narodu, da sam na narod mislio ne bi prišao – vikao je Car.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh