Film i TV

OGLASILA SE NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE: Objavila snimak na Instagramu, ima jedno pitanje za sve

Bivša zadrugarka Nevena Milićevića može se reći da je imala jedno od najmirnijih učešća u spomenutom rijalitiju.

Zadruga - Screenshot

Od trenutka kada je ušla ona je gledala svoja posla, nije pretjerano komentarisala, a nisu je ni povezivali sa momacima kako to obično biva kada na vrata Bijele kuće uđe lijepa djevojka, piše Novi.

Ona se danas prvi put oglasila na društvenim mrežama nakon napuštanja luksuznog imanja i sve je iznenadila jer uopšte nije pričala o Zadruzi, osim da joj je to još jedno lijepo iskustvo.

Nevena je svojim pratiocima pokazivala šminku koju je kupila u drogeriji u njenoj blizini. Objavila je i nekoliko videa u okviru storija u kojima je pitala pratioce da li im se dopada kako se našminkala.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh