Film i TV

MAJA MARINKOVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU – OVO JE NJEN PAKLENI PLAN?! Diskvalifikovana zadrugarka u pregovorima sa produkcijom?!

Maja Marinković diskvalifikovana je iz “Zadruge 5” zbog agresivnog ponašanja, a čim je izašla iz Bele kuće uplovila je u ljubavni odnos sa bivšim dečkom i zadrugarom Milanom Jankovićem Čorbom.

Kao prenose domaći mediji, Maja navodno sprema pakleni povratak u Zadrugu, kao i da je u pregovorima sa produkcijom.

– Čuo sam se sa Majom, rekla mi je da se vraća u februaru i da će Filipu napraviti pakao od života – rekao je izvor blizak i dodao:

– Ma tek se sprema haos, još su se sada Dalila i Car pomirili, pa to će biti tek poslastica za gledanje kada ona ponovo uđe, pogotovo što je nakon diskvalifikacije baš niko ne očekuje, ja mislim da će Car ponovo šutnuti Dalilu zbog nje, po drugi put – priča izvor, a da li će Maja zaista da se vrati u Belu kuću, ostaje nam da vidimo…

informer


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh