Film i TV

Anđela otkrila koja zadrugarka je trudna: Već se pohvalila, stiže beba

Već se pohvalila!

Anđela Đuričić - Screenshot

Mensur Ajdarpašić otišao je iz paba, dok je Milica Veselinović ostala sa Đoletom Kraljem i Anđelom Đuričić. Oni su dugo razgovarali, a Milica im je prepričala sinoćnu svađu sa Mensurom:

-Posvađali smo se oko toga da mu kažem i najmanju sitnicu, da se ne bi shvatilo pogrešno. Ali ni tu nema šta da se shvati pogrešno, Rekao mi je da je konačno stekao povjerenje u mene. Ja mu tim postupkom nisam prokockala povjerenje. Držao mi je predavanja i predavanja – prepričavala je Milica.

-Kako su se poklali sinoć, šta je ono? – šokiran je bio Đole, prenosi Pink.

-Viki neće da prihvati neke stvari – rekla je Milica.

-Jedva čekam da uđe neka nova – dodao je Đole.

-Ana Spasojević mi je odvratna, ali što se tiče sinoćne situacije… Katastrofa, oni mi se gade. Oni su mi najgori, ne znam zašto je to sebi dozvolila kao jedno žensko – komentarisala je Anđela.

-Ona je trudna? – pitao je Đole.

-Pa, tako ona kaže – rekla je Anđela.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh